fbpx

GEF-solpaneler är tillverkade för finska förhållanden och är de bästa på marknaden när det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet

Solpanel GEF-365-HM120 Black 365 Wp

Monokristallin halvskärms solpanel

GEF 365 W är en högeffektiv panel, 5-10 W mer effekt tack vare den halverade cellstrukturen. Bättre temperaturkoefficient och lägre kristallmotstånd förbättrar energiproduktionen. Den lägre driftstemperaturen och mindre bildning av heta punkter gör panelen effektivare under soliga dagar. Bättre skuggtid på morgonen och kvällen. Mindre påverkan av mikrosprickor. Snyggt och enhetligt utseende.

Enkel kristallsvart PERC-solcellspanel

Solpanel GEF-310-M60-BL

310 Wp SLUTSÅLD!

Solpanel GEF-280-P60

Polykristallin solcellspanel

280 Wp SLUTSÅLD!

Högklassiga RAULI monteringssystem för effektiv och snygg installation av solcellsanläggningar. Produkterna är utvecklade av finländska solpanelsinstallatörer och taksäkerhetsproduktdesigners. Tillverkningen sker helt i Finland. Materialet är SSAB stål.

GEF solcellsanläggningarna levereras med den av hög kvalitet varande österrikiska Fronius invertern, som alltid är dimensionerad för anläggningen.

GEF-solcellsanläggningen levereras direkt till ort och ställe där själva installationen kommer att ske. Leveransen innehåller GEF solpaneler, Fronius inverter, Rauli fästen, kablar och säkerhetsbrytare.

Ifall man funderar på att skaffa en solcellsanläggning, är det viktigt att vara medveten om följande:

– Ett separat tillstånd kan behövas för installationen av anläggningen, detta bör kollas med kommunen/staden.
– Det lokala elbolaget behöver ge tillstånd för att ansluta anläggningen till elnätet.

– Ifall man vill sälja överskottsel behöver också detta ett separat avtal med elbolaget innan anläggningen installeras.

VI HJÄLPER TILL MED DETTA.