fbpx

Meistä

Koska luonto on meille tärkeä, haluamme auttaa lisäämään ymmärrystä aurinkoenergiasta ja sen hyödyistä täällä Suomen olosuhteissa.  

Uskomme suoraselkäisyyteen, rehellisyyteen ja vastuullisuuteen. Myös tapamme tehdä työtä perustuu näihin arvoihin. Olemme muutaman hengen tehokas ihmisläheinen ja palveluhenkinen tiimi, jossa jokaisella meistä on oma tärkeä roolimme, yhdessä annamme SUN VALOlle kasvot.

Turvallisuus on järjestelmien kohdalla ykkösasia. Vuosien kokemuksemme sekä sotilasilmailu- että paloturvallisuudesta takaavat tekemämme työn laadun.  

Johanna & Pete

Työmme toi meidät yhteen vuonna 2010 ja jo hyvin aikaisessa vaiheessa totesimme, että kokemuksemme ja osaamisemme olisi hyvä yhdistelmä yhteiselle tekemiselle. Meni jokunen vuosi ja Pete muutti Suomeen vuonna 2017. Silloin aurinkosähkö tuli ajatuksena ensimmäisen kerran kun asensimme paneelit omalle mökille, ajoitus ei kuitenkaan vielä ollut oikea. Tuli korona, tuli lomautuksia. Tuli tila ja tuli mahdollisuus ja SUN VALO sai alkunsa.

Johanna

2020 keväällä hyppäsin oravanpyörästä ja uskalsin vihdoin lähteä toteuttamaan ajatusta ja unelmaa omasta yrityksestä. Yrittjä isäni on ollut minulle vahva esikuva ja oma yritys oli ollut jo pitkään haaveena. Olen pienestä pitäen ollut vahvatahtoinen ja päättäväinen, joten koen yrittäjyyden itselleni luonnolliseksi. Vapaus luoda ja toteuttaa omannäköistä juttua on antanut suuret siivet.

Minulla on takana pitkä työura ammattipuolen myyjänä kansainvälisessä yritystoiminassa, jossa teknisten laitteiden luotettavuus on ollut turvallisuuden kannalta ehdoton vaatimus, siksi haluan myös painottaa turvallisuutta SUN VALOn järjestelmissä.

Suurin motivaationi on asiakkaat ja heidän tyytyväisyys lopputulokseen 🌞

Pete

I am an Englishman honoured to be living in Finland. Already as a small boy, I found interest in aircraft, fire engines and to be honest all big boys’ toys. As a technical engineer I have been lucky in pursuing my interests, first in the Royal Air Force and then the Fire Service, working on high voltage installations among other things.

Having spent all my life in those working environments, safety and quality of work have always been the priority and so with SUN VALO, I have taken responsibility for the planning, installation and maintenance of our power plants. I take great pride in my work whether it is a big job or small.

From the first time I stepped foot in Finland, I fell in love with the country and the people. If only the language would be a bit easier 😃

Veikka ja Saska, esittelyt tulossa…

Saska, Pete sekä Vantastic Esther 😎
Veikka RAULI kiinnikkeiden kimpussa
Satoi tai paistoi, Saska ja Veikka ovat työn touhussa