fbpx
luotettava aurinkopaneelin toimittaja

Luotettava aurinkopaneelin toimittaja

Tuotteita ja valmistajia on paljon ja on vaikea tietää mihin luottaa. Mistä tietää, että yritys on luotettava aurinkopaneelin toimittaja? Päämiehemme GEF Oy seuraa jatkuvasti markkinoita tarjotakseen parhaimmat ja laadukkaimmat tuotteet. GEF:in jälleenmyyjänä meillä on vahva tuki takanamme. Tuotteet tulevat kokonaisena järjestelmänä, ei erillisinä osina eri toimipaikoista. Yhdessä GEF:n kanssa edustamme vastuullista toimintaa, sekä tuotteiden että palvelumme suhteen. Lue lisää GEFin vastuullisuudesta tästä.

Jokainen aurinkosähköjärjestelmä räätälöidään yksilöllisesti kohteen sähkönkulutuksen, katon materiaalin, mittojen ja ilmansuunnan, sekä pihapiirin mukaan. Optimaalisin ilmansuunta järjestelmälle on etelän suunta mutta tehokkaita ja tuottoisia voimaloita asennetaan myös itä/länsi suuntaisina. Järjestelmä tuottaa parhaiten, kun auringonvalo pääsee esteettä paistamaan katolle eikä ympäristössä ole isoja ja korkeita puita antamaan liikaa varjoa. Järjestelmästä on eniten hyötyä, kun sen tuottaman sähkön voi hyödyntää kokonaan itse. Ylijäämäsähköä on kuitenkin mahdollista myydä sähköyhtiölle, tämän voi tarkistaa omalta sähkönmyyjältä. Monilla sähköyhtiöillä on myös tarjota ns. virtuaaliakku, jonka avulla voi varastoida aurinkopaneeleiden ylijäämätuotantoa myöhempää käyttöä varten.

Tuotteita ja valmistajia on paljon ja on vaikea tietää mihin luottaa. Mistä löytää luotettava aurinkopaneelin toimittaja?

Muutettuamme viime syksynä Läyliäisiin, asensimme itsellemme järjestelmän ja saimme sen käyttöön juuri ennen vuodenvaihdetta. Talossa on puulämmitys, jonka vuoksi kulutus on suht alhainen.

Tästä linkistä voi seurata meidän järjestelmää reaaliajassa