fbpx
luotettava aurinkopaneelin toimittaja

Luotettava aurinkopaneelien toimittaja

Tuotteita ja valmistajia on paljon ja on vaikea tietää mihin luottaa. Mistä tietää, että yritys on luotettava aurinkopaneelien toimittaja? Päämiehemme, lappeenrantalainen GEF Oy seuraa jatkuvasti markkinoita tarjotakseen parhaimmat ja laadukkaimmat tuotteet. GEF:in jälleenmyyjänä meillä on vahva tuki takanamme. Tuotteet tulevat kokonaisena järjestelmänä, ei erillisinä osina eri toimipaikoista. GEF on suomalaisen 100-vuotiaan Flinkenberg Oy Ab:n tytäryhtiö ja yhdessä GEF:n kanssa edustamme vastuullista toimintaa, sekä tuotteiden että palvelumme suhteen. Lue GEFin vastuullisuudesta ja laatulupauksesta tästä.

Jokainen aurinkosähköjärjestelmä räätälöidään yksilöllisesti kohteen sähkönkulutuksen, katon materiaalin, mittojen ja ilmansuunnan, sekä pihapiirin mukaan. Vaikka etelän ilmansuunta antaa parhaimman tuoton, itä/länsi suuntaisesti asennettu järjestelmä voi olla käytännöllisempi tasaisemman tuoton takia jos haluaa hyödyntää tuottoa niin paljon kuin mahdollista itse. Aurinkosähkösärjestelmä tuottaa parhaiten, kun auringonvalo pääsee esteettä paistamaan katolle eikä ympäristössä ole isoja ja korkeita puita antamaan liikaa varjoa, mutta tuottoa tulee hyvin jo kun aurinko paistaa aurinkopaneeleihin sivusuunnasta.

Omavaraisuutta ajatellen aurinkosähköjärjestelmästä saa eniten hyötyä, kun sen tuottaman sähkön voi hyödyntää kokonaan itse. On tärkeää muistaa, että ylijäämään myymisestä tulee tehdä erillinen sopimus sähköyhtiön kanssa.

Tuotteita ja valmistajia on paljon ja on vaikea tietää mihin luottaa. Mistä löytää luotettava aurinkopaneelin toimittaja?