fbpx
luotettava aurinkopaneelin toimittaja

Luotettava aurinkopaneelin toimittaja

Tuotteita ja valmistajia on paljon ja on vaikea tietää mihin luottaa. Mistä tietää, että yritys on luotettava aurinkopaneelin toimittaja? Päämiehemme, lappeenrantalainen GEF Oy seuraa jatkuvasti markkinoita tarjotakseen parhaimmat ja laadukkaimmat tuotteet. GEF:in jälleenmyyjänä meillä on vahva tuki takanamme. Tuotteet tulevat kokonaisena järjestelmänä, ei erillisinä osina eri toimipaikoista. GEF on suomalaisen 100-vuotiaan Flinkenberg Oy Ab:n tytäryhtiö ja yhdessä GEF:n kanssa edustamme vastuullista toimintaa, sekä tuotteiden että palvelumme suhteen. Lue lisää GEFin vastuullisuudesta tästä.

Jokainen aurinkosähköjärjestelmä räätälöidään yksilöllisesti kohteen sähkönkulutuksen, katon materiaalin, mittojen ja ilmansuunnan, sekä pihapiirin mukaan. Optimaalisin ilmansuunta järjestelmälle on etelän suunta mutta tehokkaita ja tuottoisia voimaloita asennetaan myös itä/länsi suuntaisina. Järjestelmä tuottaa parhaiten, kun auringonvalo pääsee esteettä paistamaan katolle eikä ympäristössä ole isoja ja korkeita puita antamaan liikaa varjoa. Järjestelmästä saa eniten hyötyä, kun sen tuottaman sähkön voi hyödyntää kokonaan itse. Ylijäämään myymisestä tulee tehdä erillinen sopimus sähköyhtiön kanssa.

Tuotteita ja valmistajia on paljon ja on vaikea tietää mihin luottaa. Mistä löytää luotettava aurinkopaneelin toimittaja?

Muutettuamme Läyliäisiin, asensimme itsellemme järjestelmän ja saimme sen käyttöön juuri ennen vuodenvaihdetta 2022. Talossa on puulämmitys, jonka vuoksi kulutus on alhainen.

Tästä linkistä voi seurata meidän järjestelmää reaaliajassa