fbpx

AURINKOPANEELEIDEN ALKUPERÄ JA VASTUULLISUUS

100-vuotiaan Flinkenberg Oy:n tytäryhtiö, lappeenrantalainen GreenEnergy Finland Oy (GEF) on toiminut yli kymmenen vuotta aurinkosähkö- ja energianhallintaratkaisujen edelläkävijänä. Yhtiöllä on pitkäaikaiset, vakiintuneet toimittajasuhteet Tier-1 -tason toimittajiin. Hankinnoissa tarkastellaan paneelien lisäksi kaikkien voimalakomponenttien taustat sekä niiden toimitusketjut.

Vastuullinen, sertifioitu toimitusketju

GEF-paneelien sopimusvalmistaja Beyondsun todistaa, etteivät he suvaitse minkäänlaista syrjintää ja noudattaa YK:n maailmanlaajuisia ihmisoikeuksia läpi toimitusketjun. GEF-aurinkopaneelien valmistajalle on myönnetty ISO- ja OHSAS-sertifikaatit laadun, ympäristön sekä terveyden ja turvallisuuden osalta. Tehdyt auditoinnit sekä jatkuva kommunikointi valmistajan kanssa lisäävät luottamusta valmistajaan.

Aurinkovoimalan paneelit kiinnitetään suomalaisesta teräksestä Orimattilassa valmistetuilla kiinnikkeillä. GEF:n palvelutarjontaan kuuluva GEF Vision Energianhallintapalvelu on Suomessa suunniteltu ja palvelun tiedonsiirtolaite valmistetaan Suomessa. Vastuulliset toimet hiilidioksidipäästöjen suhteen on huomioitu myös logistiikkakumppanin valinnassa.

GEF:n tuotetarjonnassa on ainoastaan yksikidepaneeleita

Aurinkopaneeleiden alkuperä ja vastuullisuus. GEF on luopunut monikidepaneelien jakelusta piin alkuperän heikon selvitettävyyden vuoksi. Yksikidekennon valmistusprosessi on monikidekennoa vaativampi, ja prosessissa käytetyn piin alkuperän valvominen on näin ollen selkeämpää. 80 % maailman polypiin tuotannosta tapahtuu Kiinassa ja teollista polypiin tuotantoa ei ole Suomessa lainkaan.

GEF aurinkopaneelit on valmistettu Suomen olosuhteisiin ja ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. GEF Oy edistää uusiutuvan energian kasvua.

Tuotepäivityksiä tulossa…

Aurinkopaneeleiden alkuperä ja vastuullisuus

Aurinkopaneeli GEF-380-HM120 F35 Black

Yksikiteinen HalfCut-aurinkosähköpaneeli 380Wp

GEF 380 W on korkean hyötysuhteen paneeli, 5 – 10 W enemmän tehoa puolitetun kennorakenteen ansiosta. Parempi lämpötilakerroin ja pienempi kiteen resistanssi parantaa energiantuotantoa. Matalampi toimintalämpötila ja vähäisempi kuumien pisteiden muodostuminen, tekee paneelista suorituskykyisemmän aurinkoisina päivinä. Parempi varjostuman kesto aamu- ja ilta-aikaan. Vähäisempi mikromurtumien vaikutus. Tyylikäs ja yhtenäinen ulkoasu.

LATAA DATALEHTI GEF-380-HM120 F35 Black

Korkealaatuiset RAULI kiinnitysjärjestelmät aurinkosähköjärjestelmien tehokkaaseen ja tyylikkääseen asentamiseen. Tuotteet ovat suomalaisten aurinkopaneeliasentajien ja kattoturvatuotesuunnittelijoiden suunnittelemia. Tuotanto tapahtuu kokonaan Suomessa. Materiaalina on SSAB:n teräs.

GEF aurinkovoimaloissa on markkinoiden laadukkaimman valmistajan itävaltalaisen Froniuksen invertteri, joka on aina voimalaan oikein mitoitettu.

dav

GEF aurinkosähköjärjestelmä toimitetaan suoraan asennettavaan kohteeseen. Toimitus sisältää GEF aurinkopaneelit, Fronius invertterin, Rauli-kiinnikkeet, kaapelit sekä turvakytkimet.