fbpx
Älykäs tuotannonseurantapalvelu

Aurinkopaneelien tuotannonseuranta

Aurinkosähkön kulutuksen seuranta, aurinkosähkön tuotannon seuranta sekä aurinkosähkön ohjaus. Älykäs tuotannonseurantapalvelu GEF Vision mahdollistaa tämän.

GEF Vision™ on tuotannonseurantajärjestelmä, joka toimii verkkopalveluna. Helppokäyttöisestä sovelluksesta näet aina reaaliaikaiset tiedot (päivittyy 10 sek välein) energian tuotannosta, käytöstä, varastoinnista ja saavutetuista säästöistä. Aurinkosähkön kulutuksen seuranta auttaa muuttamaan omaa sähkönkäyttöä ja sitä kautta hyötymään aurinkosähköjärjestelmästä mahdollisimman paljon. Saatavana suomen-, ruotsin- ja englanninkielisenä.

Kulutuksenohjauksella säästät sähkölaskussa ohjaamalla ylituotanto omaan käyttöön. Voit myös ohjata tuotettu sähkö palvelun avulla varaavaan kohteeseen, kuten lämminvesivaraajaan tai akustoon. Palvelussa on sisäänrakennettu internetyhteys.

https://www.gef.fi/gef-vision

Asensimme oman aurinkosähköjärjestelmämme joulukuussa 2021. GEF Vision on osoittautunut erittäin hyödylliseksi, sen avulla olemme konkreettisesti voineet järkeistää sähkönkulutustamme! Järjestelmäämme voi seurata täältä.